Wie is Tamar?

Tamar

Wear Your Heart On Your Skin In This Life
Sylvia PLATH

Ik ben Tamar Mooren, een rustig vrijzinnig zieltje die geniet van alle creatieve uitspattingen die mijn hoofd, hart en handen me bieden. Geïnspireerd door al het moois rondom me, en vooral door de mensen die ik mag leren kennen, beschouw ik de wereld als mijn speeltuin.

Een speeltuin die mij de ruimte geeft om met een frisse blik, vol overgave en in alle vrijheid mezelf te zijn, kunst te creëren. Dit kan op een lichaam zijn, een doek, papier of andere materialen… dit geeft mij rust. Ik hou ervan kunst te maken, niet enkel voor mezelf maar ook voor anderen. Als kunstzinnige tattoo-artieste ben ik dankbaar voor de veranderende visie door de jaren heen naar tatoeages toe.

Zelf heb ik sinds ik begon met tatoeëren in 2011, een enorme behoefte om de eigenheid van de mensen weer te geven in mijn werk en de persoon te zien. We zijn tenslotte allemaal uniek.
Eerlijkheid, respect en vrijheid van meningsuiting draag ik hoog in het vaandel.

Als klant ben je meer dan een nummertje, en zo dien je ook behandeld te worden. Hier wordt uitgebreid de tijd genomen voor jou en je ontwerp. Daarom hecht ik veel belang aan een bespreking om samen te kijken hoe en waar we een ontwerp kunnen aanpassen indien nodig. Dit met de bedoeling altijd het beste en mooiste resultaat te behalen die mogelijk is, ook cover-ups zijn een passie van mij.

Er is geen andere ik, er is geen andere jij. Zo kan een tatoeage ook zijn. Een weerspiegeling van je unieke, mooie persoonlijke identiteit met dat tikkeltje eigenheid die jou, o zo bijzonder maakt. Denk bijvoorbeeld aan een vingerafdruk. Iedere vinger heeft elk zijn eigen afdruk, maar geen 2 mensen hebben dezelfde. In alles voegen we onze eigenheid toe, bewust of onbewust. We doen dit in ons interieur, ons ochtendritueel, onze kleding, hoe we onze maaltijd bereiden, in alles. Durf ook je eigenheid te laten zien in je tatoeage.

Ik kijk er naar uit om jullie hierin bij te staan en samen iets unieks te creëren. Om samen een verschil te maken!

Liefs,
Tamar